Over mij goed

Aangenaam

Ik ben Ineke Jonker en mijn hele leven staat in het teken van creatief zijn, verzinnen, kunst, inspireren en met mijn handen bezig zijn. Het handwerken is me als kind al bijgebracht door mijn moeder en oma.

Inspiratie

Vijfentwintig jaar ben ik werkzaam geweest in de kunsteducatie.  Ontwikkelen van lesmaterialen voor basisonderwijs en het geven van cursussen aan leerkrachten waren de belangrijkste werkzaamheden. Een vakopleiding tot leerbewerker/tassenmaker en de Pabo volgde later in mijn leven. De ontwikkeling van creativiteit in mensen is een grote passie, kleine losse flodders kunnen uitgroeien tot prachtige creaties vanuit ieders eigenheid.

Drijfveer

Einstein zei al dat creativiteit belangrijker was dan kennis. Je kunt je kennis pas inzetten als je beschikt over creatief vermogen. De creatieve ontwikkeling van kinderen krijgt van mij veel aandacht in het onderwijs. Ik beschik over een groot creatief vermogen en wil dat graag blijven inzetten.